Ember Fund – Kryptovaluta investeringsforening

I denne artikel ser jeg nærmere på Ember Fund, der er en kryptovaluta investeringsforening. Kryptovalutaer som Bitcoin, Tether og Ethereum byder på spændende muligheder, hvis du leder efter alternative investeringsmuligheder.

Ved at investere i en investeringsforening, bliver det pludseligt nemt at investere uden forudgående kendskab til kryptovaluta markedet.

Hvordan fungerer en kryptovaluta investeringsforening (særligt Ember Fund)?

Hvis du vil investere i kryptovalutaer, kan du vælge at gøre det selv. Dette kræver dog en del viden om hvordan markederne fungerer. Hvis du ikke vil sætte dig ind i dette, kan du i stedet vælge at investere gennem en kryptovaluta investeringsforening.

Hvad en så en investeringsforening? Det er, som det lyder, en forening, der varetager dine investeringer. Fremfor at du selv skal stå for at holde øje med markedet, kan du investere gennem eksempelvis Ember Fund, og så står de for at vedligeholde din portefølje.

Ember Fund tilbyder flere måder hvorpå de kan administrere din investering og disse muligheder vil jeg gennemgå i det næste afsnit.

Investeringsstrategi hos Ember Fund

Når du har oprettet en konto hos Ember Fund og overført det beløb, som du gerne vil investere i kryptovaluta, skal du vælge hvilken fond, dine penge skal investere i. I skrivende stund kan man vælge disse fonde:

The Quant

Denne fond bliver administreret af en algoritme, der analyserer markedet og investerer dine penge i Bitcoins, når det er mest gunstigt. Fondens mål er at fange 80% af Bitcoins fortjeneste og kun ramme 30-40% af dens tab. Dette er den fond, som jeg selv har valgt at investere i. Indtil videre har denne strategi præsteret nogle imponerende resultater.

Ember Fund - The Quant
Graf over The Quant. Som du kan se, har den indtil videre kørt med et imponerende resultat.

Marius 5 S-Tier Fund

Denne fond investerer i Tether, Nexo og Dent og den administreres af Marius Kramer, der er en britisk kryptovaluta ekspert. Fonden har en meget aggressiv strategi, der går ud på at få investeringen til at vokse 10-100 gange.

DataDash Index Fund

Denne fond administreres af Nicholas Merten, der er en stor Youtube influencer. Her bliver der investeret i Bitcoin, Ethereum, Litecoin og Dash.

Big 3 Weighted Fund

Denne fond har til formål at følge hele kryptomarkedet, ved at investere i de tre største kryptovalutaer, nemlig Bitcoin, Ethereum og Litecoin.

Ember 5 Weighted Fund

Ligesom med Big 5, bliver der her investeret i de mest populære kryptovalutaer. Her er det bare de fem mest populære, som er Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin og Dash. Fordelen ved denne er, at du her spreder din investering mere ud.

Opret en konto

Når du er klar til at prøve kræfter med Ember Fund, skal du oprette en gratis konto og det er ganske simpelt at komme i gang.

  1. Download appen til din smartphone. Du finder den her.
  2. Installer appen og følg instrukserne.

Nu er du klar til at købe de Bitcoins, som skal bruges til din investering. Dette kan du gøre ved at overføre direkte fra dit kreditkort, dog bliver du her pålagt et forholdsvist højt gebyr. Du kan også vælge at bruge Coinbase, til at købe Bitcoins og overføre dem til din Ember Fund konto, denne metode er den, som Ember Fund selv foreslår og er sandsynligvis den billigste.

  1. Opret en konto
  2. Indtast dine informationer
  3. Køb Bitcoins
  4. Åbn Ember Fund appen og klik på ‘Fund this Bitcoin Wallet’ og vælg ‘Withdraw Bitcoin from Coinbase
  5. Nu er du klar til at vælge en fond.

Risiko ved investering i kryptovaluta investeringsforening

Når du vælger at investere dine penge i kryptovaluta risikerer du at miste din investering. Derfor skal du aldrig investere mere, end du kan tåle at tabe.

Jeg anbefaler altid alle at sprede, deres investeringer så meget som muligt, for at sænke risikoen. Du kan eksempelvis også vælge at investere i crowdlending eller crowdfunding af fast ejendom.

Mine erfaringer med Ember Fund

Jeg er selv forholdsvis ny, når det kommer til investeringer i kryptovaluta. Det er også derfor, jeg har valgt at kaste mig over en investeringsforening, da jeg sætter pris på den markedsviden, der følger med en sådanne.

Men Ember Fund behøver jeg ikke den store viden om emnet og det er nemt at komme i gang. Jeg har valgt at investere i The Quant fonden, som indtil videre har præsteret nogle flotte resultater. Den er styret af en algoritme, der analyserer markederne og jeg er spændt på at se, om den kan fortsætte med at få min investering til at vokse.

Du kan investere fra kun 250 dollars, så det koster ikke det store at komme i gang.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*