Pi Network – Crypto Mining på din smartphone

Med Pi Network kan du nemt komme i gang med crypto mining på din smartphone. Det eneste det kræver er en app og en referral code. Koden kan du få her (AOverride). Jo hurtigere du kommer i gang, jo mere har du mulighed for at tjene. Læs om fordelene og ulemperne ved Pi Network her.

Hvad er Pi Network?

Pi er en ny crypto enhed, der kan mines fra din smartphone, vel at mærke uden at bruge en masse strøm. Da enheden er ny, er der ingen garanti for at den bliver lige så stor som eksempelvis Bitcoin, men det koster ikke noget at komme i gang med den, og jo før du starter jo mere kan du tjene på sigt.

Pi Network foregår ved at du downloader en app til din smartphone. Herefter opretter du en profil, hvilket du kan gøre ved at bruge min referral code, som er: AOverride

Herefter klikker du blot på mining ikonet og så er du i gang. Appen går nu i gang med at mine Pi til dig og et klik holder i 24 timer. Herefter skal du ind og klikke igen for at fortsætte.

Fordele og ulemper ved Pi Network

Da Pi er en ny crypto enhed, er det umuligt at vide om den vil stige i værdi. Det skal dog siges, at den er blevet forholdsvis populær allerede, og da en cryptos værdi skabes af tilliden til den, vil jeg påstå, at den har et stort potentiale.

Da det ikke koster noget at komme i gang og da det eneste du skal gøre er at klikke på en knap én gang i døgnet, vil jeg anbefale de fleste at prøve Pi. Måske viser det sig, at Pi ikke bliver til noget stort, men da det ikke koster noget at komme i gang, vil du ikke have mistet noget. Det kan dog også sagtens være at Pi bliver en populær crypto enhed, og hvem ville ikke gerne have været med fra starten, da Bitcoin ikke havde en reel værdi? Nu handles den til en værdi på op til 63.000 kr.

Indtil videre kræver det en referral kode, når du tilmelder dig Pi Network. Du skal være velkommen til at bruge min, som er: AOverride

Læs mere om Pi Network her

Pi Network

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*