NORD.investments erfaringer 2022

NORD.investments er den perfekte løsning, hvis du vil i gang med at investere uden at skulle sætte dig ind i hvordan finansielle instrumenter fungerer. Samtidig er NORD.investments en billig løsning, da omkostningerne er lave. Du kan få en gratis investeringsplan, og derefter er du hurtigt i gang. Læs mere om mine NORD.investments erfaringer her.

Hvad er NORD.investments?

Kort sagt er NORD.investments en digital platform, hvor du kan investere i nøje udvalgte ETF’ere, uden at skulle sætte dig ind i en masse kompliceret materiale først.

Det er imponerende simpelt at komme i gang. Til at starte med, skal du svare på en række spørgsmål, hvorefter du får en gratis investeringsplan, der er sammensat af en rådgivnings-algoritme.

Investeringsplanen giver dig den optimale fordeling af aktier, obligationer og andre værdipapirer, og udregner derfra hvilke ETF’ere, der skal investeres i. En ETF er en fond, der kan købes på børsen. Fonden består af en flere aktier, så dette er en måde, hvorpå du kan investere i flere aktier (og også obligationer) på én gang. Ved at handle med ETF’ere fremfor enkelt akter får du:

  • Stor spredning
  • Lave omkostninger
  • Mulighed for at følge en bestemt sektor, f.eks. bæredygtighed eller teknologi
Nord.investments erfaringer 2022
Nord.investments erfaringer 2022

Hvordan virker det?

En af de store fordele ved Nord.Investments, at hvor simpelt det er. Når du er oprettet, overfører du blot det beløb, som du vil investere. Herefter bliver pengene investeret automatisk. Du kan også oprette eksempelvis en fast overførsel og dermed investere fast hver måned.

Hvis du skal bruge pengene, kan de nemt trækkes ud igen og blive overført til din almindelige bankkonto.

Nord.investments erfaringer 2022

Jeg oprettede en konto i 2000. Her indsatte jeg et større beløb til at starte med og oprettede også en fast månedlig overførsel. Jeg er godt tilfreds med investeringen, der på trods af Corona og krig i Ukraine har formået at give mig et afkast på ca. 43% fra marts 2020 til 2022.

Hvem kan jeg anbefale Nord.investments til?

Til dig, der bare gerne vil have, at det skal være nemt. Uanset om du vil investere et stort beløb eller et mindre beløb, om du vil investere i lang, eller kort tid, eller om du bare er træt af negative renter i banken, kan du hurtigt og nemt komme i gang, med at få dine penge til at yngle. Som med al investering, skal du selvfølgelig være opmærksom på, at du løber en risiko, jeg mener dog ikke at denne er så stor, i forhold til investering i eksempelvis enkelt aktier.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*