PeerBerry – anmeldelse og erfaringer

PeerBerry erfaringer: PeerBerry er en Crowdlending platform, som har et lidt anderledes ophav end de fleste andre. Det kan du læse mere om nedenstående. Her kan du også læse min anmeldelse af platformen og høre om mine erfaringer. Dermed kan du foretage en kvalificeret beslutning om hvor du skal investere dine penge.

PeerBerry er en af de crowdlending platforme, der efter min mening har klaret Corona krisen bedst, hvilket skaber en ekstra sikkerhed.

Hvad er PeerBerry Crowdlending?

Hvor de fleste Crowdlending platforme starter som selvstændige virksomheder, der formidler kontakt mellem investorer, låneudbydere og låntagere, så udspringer PeerBerry fra Aventus Group, der selv er en låneudbyder. Det gjorde mig i starten lidt mistænksom, men som platformen er vokset og har fået flere låneudbydere ind i varmen er den begyndt at fungere som en selvstændig Crowdlending Platform og derfor vil jeg gerne anbefale den.

PeerBerry henvender sig til både nye og erfarne investorer. Deres platform er simpel at komme i gang med. Den giver gode muligheder uanset om du vil investere et lille eller et stort beløb. Deres gennemsnitlige afkast ligger typisk lidt under 12%, hvilket er i den lave inde i forhold til eksempelvis Mintos og Swaper. Ikke desto mindre er en gevinst på 11-12% et god investering i forhold til mange andre muligheder, og hvis du vil tilmelde dig flere Crowdlending platforme, og det vil jeg anbefale dig at gøre, så er PeerBerry et godt bud på en god investering.

Tilmelding hos PeerBerry

Det tager kun et øjeblik at tilmelde sig PeerBerry og det er gratis. Du kan nemt oprette en profil for at lære Crowdlending platformen bedre at kende. Så kan du derefter tage stilling til om du vil investere gennem den.

Sign-up to PeerBerry erfaringer

Sådan opretter du dig hos PeerBerry:

  1. Gå ind på PeerBerrys forside
  2. Klik på Start investing
  3. Udfyld dine oplysninger i højre side
  4. Klik på Sign up
  5. Udfyld informationer for at identificere dig
  6. Du er nu tilmeldt og kan overføre penge til din PeerBerry konto

Auto Invest og strategi

Da PeerBerry startede ud led det af ikke at have så mange lån, der kunne investeres i, det er de dog efterhånden kommet efter. Når du skal investere gennem platformen vil jeg anbefale at bruge deres Auto Invest funktion, da de fleste lån med høje afkast findes her. Hvis du vil investere manuelt er lånene nede i 9-10% rente, mens du med Auto Invest funktionen nærmer dig de 12%.

Hvad er en Auto Invest funktion? Det er en funktion, hvor du selv opsætter nogle kriterier for lån, som du vil investere i. Herefter udvælger en algoritme relevante lån og investerer automatisk dine penge. Når lånene udløber og du får dine penge retur, kan de blive reinvesteret automatisk. På den måde vokser din oprindelige investering uden at du behøver at løfte en finger.

Jeg er selv glad for denne funktion, som mange Crowdlending platforme efterhånden tilbyder og når det kommer til PeerBerry, så er det også her du finder det højeste afkast.

Anbefaling: Når du opretter din Auto Invest profil, kan du vælge om du vil investere i lån, der allerede er markeret som overskredne. Der er ikke den store fordel ved dette, da du ikke går renter ved buyback, så sæt indstillingen til “Current”.

Risiko og Payback Garanti

Når du investerer dine penge, er der altid en risiko for at du kan tabe dem. Derfor er det altid en god ide at sprede investeringerne, f.eks. blandt flere forskellige Crowdlending platforme eller blandt andre investeringsmuligheder. Når du spreder dine investeringer, er det mindre risiko for at miste meget, hvis lidt går galt.

Når det kommer til den enkelte investering i Crowdlending, vil jeg anbefale at investere i lån, som har en Buyback garanti. En sådan garanti betyder, at hvis en låntager ikke kan betale et lån tilbage, så overtager låneudbyderen lånet og du får dine penge retur. En garanti er naturligvis kun så sikker, som den der stiller den, men såfremt låneudbyderen ikke eksempelvis går konkurs, så er dine penge sikret. Personligt investerer jeg kun i lån, der har en Buyback garanti.

Loyalitets program

Hvis du har tænkt dig at investere større beløb gennem PeerBerry, får du en bonus gennem deres loyalitets program. Programmet giver dig ekstra procenter, alt efter hvor meget du investerer. Bonustrappen starter på 0,5% på investeringer over 10.000 euro og gå op til 1%.

PeerBerry har et stort udvalg af lån, du kan investere i.

PeerBerry erfaringer

Mine PeerBerry erfaringer: Jeg startede forsigtigt ud med at investere hos PeerBerry. I takt med at platformen er vokset, har jeg også øget mine investeringer. Selvom Crowdlending platformens afkast er mindre end nogle af konkurrenternes, så er der gode muligheder for en solid investering.

PeerBerry er ideel, hvis du vil investere i lån med en kort løbetid og med et afkast på op til 12%, så er der gode muligheder. Husk at bruge Auto Invest funktionen, da du her kan investere i lån med de største afkast.

Dette er en de bedste Crowdlending platforme på markedet, og hvis du vil investere i mere end én for at sprede dine investeringer, så er PeerBerry et godt bud.

Annonce: Tilmeld PeerBerry her og støt min side

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. De 3 bedste crowdlending platforme 2020 » InvestGuru
  2. Crowdlending og Crowdfunding med bonus » InvestGuru
  3. De 3 bedste crowdlending platforme 2021 » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*