EstateGuru Crowdlending – anmeldelse og erfaringer

For bare 50 euro kan du komme i gang med at investere i lån til ejendomsprojekter, hvis du vælger at investere gennem crowdlending platformen EstateGuru.

I min anmeldelse kan du læse om mine erfaringer med platformen.

Hvad er EstateGuru og crowdlending?

EstateGuru blev etableret i 2014 og er siden blevet en af de største crowdlending platforme i Europa.

Ved at investere hos EstateGuru, investerer du dine penge i lån til ejendomsprojekter i blandt andet Estland, Letland, Finland, Storbritannien, Irland, Spanien og Portugal. EstateGuru står for alt det praktiske, du skal blot udvælge spændende projekter (dette kan også gøres automatisk) og så bliver dine penge automatisk investeret. Du kan forvente et afkast på mellem 8 og 13% om året.

Ved at investere i crowdlending hos EstateGuru, går du sammen med en lang række investorer om at finansiere de enkelte lån og derfor kaldes crowdlending også peer to peer lending.

Begynderguide til crowdlending

Det er både nemt, hurtigt og gratis at oprette en konto hos EstateGuru. Det kræver blot at du er fyldt 18 år og har en konto i en europæisk bank. Følg min tringuide for at tilmelde dig:

  • Gå ind på hjemmesiden og klik på Register i øverste højre hjørne
  • Indtast dine informationer
  • Verificer din e-mail adresse ved at klikke på det tilsendte link
  • Verificer din identitet ved at uploade dokumentation eller ved at tage et billede med et webkamera (dette er et lovkrav, for at du kan investere)
  • Du er nu klar til at overføre penge til din konto, som du kan investere i interesante ejendomsprojekter

Auto-invest funktionen

EstateGuru har mange gode informationer om de enkelte åbne projekter, som du kan investere i. Så hvis du er typen, der gerne vil kende til alle detaljerne, kan du sagtens vælge at gøre det. Hvis du derimod gerne bare vil have investeret dine penge, uden for meget involvering, kan du vælge at gøre brug af EstateGurus Auto-invest funktion.

En Auto-invest funktion er, som navnet antyder, en funktion, der investerer dine penge automatisk. Du opsætter blot et række kriterier for hvilken type af lån du vil investere i og så udvælger algoritmen de ejendomsprojekter, som passer på dine kriterier. Herefter bliver dine penge investeret automatisk, og hvis du bare vil have dine investeringer til at passe sig selv, kan du vælge at opsætte funktionen til at reinvestere dit afkast, så din investerede kapital hele tiden vokser.

Personligt er jeg meget glad for Auto-invest funktionen, da den får mine penge til at yngle uden at jeg selv skal bruge tid på at pleje investeringen.

Eksempler på åbne ejendomsprojekter, som du kan investere i gennem crowdlending hos EstateGuru.

Risiko ved crowdlending

Når du investerer dine penge, vil du altid løbe en risiko. Ligesom ved investering i aktier og obligationer kan du også risikere at miste dine penge ved at investere i crowdlending.

For at minimere din risiko sørger EstateGuru for at alle lån har sikkerhed i fast ejendom. Derudover bliver den investerede kapital placeret i separate selskaber, for at sikre mod en eventuel konkurs.

Det er min vurdering, at EstateGuru er en solid virksomhed, som har mange erfaringer indenfor ejendomsinvestering og jeg er sikker på at mine investerede midler er så meget i sikkerhed, som de kan være, når vi taler om investeringer med et højt afkast.

Min erfaring med EstateGuru crowdlending platform

EstateGuru er en spændende platform, der giver et imponerende højt afkast på mine investeringer. Faktisk ligger jeg lige under 12%, hvilket er højere end mange andre investeringsmuligheder kan prale af.

Det er nemt at komme i gang og den brugervenlige platform er nem at finde rundt på.

EstateGuru kan prale af at have mange åbne ejendomsprojekter, som du kan investere i, hvilket er et stort plus. Dette kan ellers godt være en af udfordringerne ved crowdlending af ejendomsprojekter, hvilket er set hos andre aktører.

Jeg er indtil videre glad for at kunne investere gennem EstateGuru og efter at de fik oprettet deres Auto-invest funktion er det blevet endnu nemmere at få investeringen til at vokse.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Ember Fund - Kryptovaluta investeringsforening » InvestGuru
  2. Crowdlending og Crowdfunding med bonus » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*