Fast Invest – anmeldelse og erfaringer

VIGTIGT: Efter alt at dømme er Fast Invest et SCAM. Man kan ikke længere trække penge ud fra platformen, så alle lamper lyser rødt. Lad være med at investere her!

Fast Invest er en crowdlending platform, der har eksisteret siden 2015 og som er vokset med imponerende hast. Platformens vækst skyldes dens mange fordele, som jeg vil gå mere i dybden med om lidt. Jeg har gode erfaringer med Fast Invest, som er en stabil og brugervenlig crowdlending platform, at give sig i kast med.

Fast Invest opererer i store dele af Europa og har afdelinger i blandt andet England, Polen og Italien.

Her kan du se eksempler på hvor meget du kan tjene hos Fast Invest, alt efter hvor meget du vil investere og hvor længe.

Fordele ved Fast Invest crowdlending

Når du skal vælge, hvilken crowdlending platforme, du skal investere dine penge gennem, er det rart med en oversigt over de mest attraktive fordele ved platformen. Fast Invest har mange fordele og dem, som jeg lægger mest vægt på, kan du se her:

 • Brugervenlig, så du kan hurtigt komme i gang – også hvis du ingen tidligere erfaring har.
 • Rente på op til 16% i årligt afkast (forvent en gennemsnitlig rente på ca. 14%, hvilket stadig er en af de højeste, som du kan finde).
 • Invester fra 1 euro.
 • Mulighed for Auto Invest.
 • Buyback garanti.
 • Tilbagekøbs garanti.

Der er selvfølgelig altid en risiko ved at investere sine penge, men Fast Invest har flere funktioner, hvis formål det er at mindske denne risiko:

Crowdlending med Buyback Garanti

Fast Invest tilbyder muligheden for at investere dine penge med en Buyback garanti. Det vil sige, at hvis et lån går tre dage over tid, så vil långiveren købe lånet tilbage fra dig og selv stå for inddrivelsen. Dermed står du ikke med ubetalte lån, hvor du måske kan risikere at tabe pengene. Kort sagt, så er dårlige betalere långivers problem, da du får frigivet din investering igen og kan bruge denne til at investere i nye lån.

Kan man trække sine penge ud igen?

Ved mange typer af investeringer, binder du dine penge i en bestemt periode. Ved Crowdlending med Fast Invest er låbetiden på lånene 1-12 måneder, hvoraf de fleste kun forløber over én måned.

Hvis du pludselig står og skal bruge dine investerede penge inden løbetiden er udløbet, kan du vælge at bruge Fast Invests tilbagekøbsgaranti. Du sælger så din investering tilbage til Fast Invest og har pengene stående på din konto indenfor en hverdag.

Tilbagekøbsgarantien er en unik funktion og kan være en stor fordel, hvis man sammenligner med andre platforme på markedet.

Kom i gang med Fast Invest

Fast Invests hjemmeside er endnu ikke på dansk, men den kan tilgås på flere andre europæiske sprog heriblandt engelsk, så de fleste kan være med. For at tilmelde dig, skal du følge denne korte vejledning:

 1. Hop ind på forsiden og klik på Invest
 2. Klik på Register
 3. Indtast dine informationer
 4. Når du har registreret dig, skal du verificere din e-mail adresse, dit telefonnummer og din identitet. Identificeringen er standard, når det kommer til investering og er et lovkrav.
 5. Du er nu tilmeldt og kan overføre de penge som du vil investere til din konto.

Tilmeld Auto Invest funktionen

Fast Invest har en funktion, der hedder Auto Invest. Denne funktion giver dig mulighed for at få din investering til at vokse automatisk, så du ikke selv skal ind og reinvestere dine penge. Du vælger selv ud fra hvilke kriterier din portefølje skal sammensættes.

Når du vælger at investere dine penge med Auto Invest funktionen, kan du enten vælge en af de tre predefinerede investeringsprofiler, eller vælge at lave din egen portefølge ud fra en række kriterier.

Auto Invest funktionen. Her kan du vælge mellem Beginner, Professional og Expert, alt efter hvor mange penge du vil investere og hvor lang løbetiden skal være. Du kan også vælge selv at sammensætte kriterierne.

Hvis du bare vil have fornemmelsen af hvordan tjenesten fungere, kan du overføre et lille beløb og vælge Beginner profilen. Når du så er klar til at prøve med et større beløb, kan du vælge en af de andre portefølje profiler, eller lave din egen.

Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Auto Invest funktionen. I den tid, hvor jeg har brugt den, har den fungeret upåklageligt og jeg kan se at mine investeringer lige så stille vokser, alt imens udløbne lån med renter bliver udbetalt og geninvesteret. Det er altså smart.

Erfaringer med Fast Invest

Fast Invest er en af mine favorit platforme indenfor crowdlending af følgende grunde:

 1. Platformen giver et godt afkast
 2. Den er brugervenlig
 3. Den har sikkerhed i form af bayback garanti
 4. Den har en Auto Invest funktion

Jeg startede stille ud på platformen med et mindre beløb og min erfaring har nu givet mig tilliden til at placere en større del af mine midler på platformen.

Alt i alt er Fast Invest en økonomisk stabil crowdlending platform med god sikkerhed og høje afkast og dermed også stort potentiale for at kunne udvikle mine investerede midler.

1 Kommentar

 1. Hold dig LANG FRA at investere i Fast Invest!!!! Det er fusk! Jeg har nu i over 3 år forsøgt at få udbetalt mine midler som jeg selv her indskudt, hele 3000 Euro.
  Du kan sagtens få dine penge til at vokse, i deres system, men det er fiktivt!! Det er snyd!
  Når de endelig svarer på mine emails, så beklager de, og har alverdens undskyldninger. De mangler midler! SÅ HOLD DIG LANGT VÆK.

1 Trackback / Pingback

 1. De 3 bedste crowdlending platforme 2020 » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*