Betalte spørgeskemaer – tjen ekstra lommepenge 2020

Hvis du er på udkig efter at tjene nogle ekstra lommepenge, eller hvis du vil supplere din indtægt med lidt ekstra, kan du gøre det med betalte spørgeskemaer.

Der er flere gode muligheder for at tjene penge på at svare på spørgeskemaer og undersøgelser online. Det eneste det kræver er en internetforbindelse og så er du i gang.

Jeg viser dig her, hvordan du nemt kommer i gang med at tjene ekstra lommepenge på at svare på betalte spørgeskemaer. De platforme som jeg her gennemgår er alle nogle, som jeg selv har brugt og fået udbetalinger fra.

Hvad er betalte spørgeskemaer?

Der er mange penge i holdninger og meninger og der er mange virksomheder, som gerne vil kende sine kunder. Derfor er der også mange analyseinstitutter, der vil betale dig for at svare på deres undersøgelser.

Der er typisk to former for spørgeskemaer. Nogle omhandler produkter og virksomheder. Andre omhandler dine holdninger til forskellige emner.

Det er nemt at oprette sig på platformene. Efter du er oprettet kan du svare på spørgeskemaerne, som du får tilsendt et link til i din inbox. Flere platformen har også deres egen app, som du kan bruge på din smartphone.

Det er forskelligt, hvordan du bliver betalt for at svare på betalte spørgeskemaer. Du vil dog typisk blive betalt på en af følgende måder:

 • Optjen point, som kan veksles til gavekort eller produkter
 • Optjene lodder til konkurrencer om diverse præmier
 • Få udbetalt kontanter til en Paypal konto

Test og anmeldelse af platforme

Jeg har efterhånden været tilmeldt mange platforme, som udbyder betalte spørgeundersøgelser. De tjenester, som jeg nævner her, er alle nogle som jeg har testet og som jeg kan anbefale.

Det er som sagt forskelligt, hvordan du bliver belønnet hos de respektive analyseinstitutter. Under hver af nedenstående platforme, kan du læse mere om hvordan de fungerer, og hvordan du bliver betalt.

Der er ingen af disse tjenester, der gør dig til millionær. Men hvis du vil tjene lidt ekstra lommepenge, eller supplerer din indtægt med lidt ekstra, så er dette en udmærket mulighed.

Du kan sagtens tilmelde dig flere (eller alle) platforme. På den måde får du flere muligheder for at tjene penge. Du er aldrig forpligtet til at svare på de spørgeskemaer, som du får tilbudt, men jo flere platforme du er tilmeldt, jo flere penge kan du tjene.

Yougov – få gavekort for din tid

YouGov - få gavekort for at svare på betalte spørgeskemaer

YouGov er et af de største analyseinstitutter i Danmark. De står bag mange analyser og meningsmålinger. De har både virksomheder og offentlige institutioner, som deres kunder og du kan tjene penge på alt fra spørgeskemaer om produkter til dine politiske holdninger.

I og med YouGov har mange kunder, har de også mange spørgeskemaer, som du kan tjene penge på. For at tilmelde dig, skal du gøre følgende:

 1. Gå ind på YouGovs hjemmeside
 2. Indtast din e-mail adresse og dit kodeord
 3. Klik på ‘Registrér dig via e-mail’ (alternativt, kan du også tilmelde dig via Facebook)
 4. Klik på linket i den e-mail, der er blevet sendt til dig
 5. Indtast dine informationer

Nu er du klar til at modtage din første spørgeundersøgelse. Det er selvfølgelig gratis at tilmelde sig og du bestemmer selv, hvor mange undersøgelser, du vil svare på.

Når du har svaret på en spørgeundersøgelse fra YouGov, bliver du tildelt et antal point. Disse point kan du enten veksle til lodder i en konkurrence, eller du kan bruge dem på at betale for gavekort til sendentanke.dk. Jeg har personligt altid valgt den sidste løsning, hvor jeg lige så stille kan veksle point til gavekort, som kan bruges på mange forskellige ting.

M3 Panel – Få gavekort og produkter for at svare på betalte spørgeskemaer

M3 Panel. Få gavekort og produkter for at svare på betalte spørgeundersøgelser

M3 Panel er endnu et stort analyseinstitut, som har mange virksomheder, som deres kunder. Som medlem af deres panel, har du gode muligheder for at optjene lidt ekstra lommepenge. Du bestemmer selv, hvor mange spørgeskemaer, du vil svare på og dermed også hvor meget du tjener.

Det nemt og uforpligtende at tilmelde sig deres platform. Du kan nemt tilmelde dig ved at følge denne guide:

 1. Gå ind på M3 Panels hjemmeside her
 2. Indtast dine informationer
 3. Klik på ‘Tilmeld dig M3 Panel’

Når du er tilmeldt panelet, er du klar til at svare på betalte spørgeskemaer. Når du svarer på et spørgeskemaer optjener du point, som du kan bruge som betalingsmiddel i deres webshop. Du kan også bruge dine point til at betale for Sendentanke gavekort, Coop gavekort og gavekort til McDonalds.

Der er forholdsvist hurtigt at spare point nok op til at købe både varer og gavekort. Jeg har prøvet begge dele og det fungerer efter hensigten.

Hvis du tilmelder dig M3 Panel via nedenstående link, får du en velkomstbonus på 50 point.

Toluna – Betaling til din Paypal konto

Toluna

Toluna er både et stort analyseinstitut ligesom de to foregående, samtidig med at det er et socialt fællesskab, hvor du kan dele dine holdninger med de andre brugere.

Du kan stadig tjene penge, ved at svare på spørgeskemaer og modsat de to foregående eksempler, kan du få udbetalt pengene direkte til din Paypal konto. Derudover kan du også vælge at få gavekort for de point, som du optjener.

Udover at tjene penge på at svare på spørgeskemaer, kan du også deltage i daglige konkurrencer samt lave dine egne brugerundersøgelser, som de andre medlemmer kan svare på.

Det er gratis at tilmelde sig. Efter du har tilmeldt dig, kan du se de aktive betalte spørgeundersøgelser.

 • Gå til Tolunas hjemmeside her
 • Klik på ‘Kom i gang’
 • Indtast dine informationer
 • Klik på linket i den e-mail der bliver sendt til dig
 • Færdiggør din profil

Du er nu klar til at svar på betalte undersøgelser og meget andet.

Der er flere fordele ved Toluna. De betaler godt for deres undersøgelser, du har ekstra muligheder for at vinde point og du kan få kontanter udbetalt til din Paypal konto.

OpinionsLand – kontanter til din Paypal konto med betalte spørgeskemaer

OpinionsLand

OpinionsLand er endnu et analyseinstitut, hvor du kan svare på betalte spørgeskemaer. Betalingen kan du få udbetalt til din Paypal konto og derfra kan du enten bruge den til at betale varer, som du køber online, eller overføre dem til din bankkonto. Du kan også vælge at få din betaling i gavekort.

OpinionLand har været på markedet længe og de betaler op til 25 kr per undersøgelse, hvilket er i den høje ende.

Det er nemt at tilmelde sig OpinionsLand og du kan gøre det her:

 1. Gå ind på OpinionsLands hjemmeside her
 2. Udfyld dine informationer
 3. Klik på ‘Kom gratis i gang’
 4. Klik på linket i din inbox

Du er nu tilmeldt OpinionsLand og kan gå i gang med at tjene dine lommepenge ved at svare på spørgeskemaer.

Konklusion

Du bliver ikke millionær af at svare på betalte spørgeskemaer, men det er en fin ekstra indtægt. Hvis du er på jagt efter lidt ekstra lommepenge, vil jeg anbefale dig at tilmelde dig til så mange platforme som muligt. Der vil så være flest mulige spørgeskemaer tilgængelige når du har tid.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*