Tjen penge på lån

Tjen penge på lån – læs hvordan du kommer i gang. Er du på udkig efter nemme investeringsmuligheder? Her kan du læse om hvordan du kan tjene penge på lån. Altså ikke dine egne lån, men du kan tjene penge på at investere i andres lån.

Der er flere store platforme, hvor du kan investere dine penge i lån. Jeg vil i denne artikel lære dig hvordan du gør. Denne type investeringer går blandt andet under navnene crowdlending og peer-to-peer lån.

Hvad er crowdlending / peer-to-peer lån?

Crowdlending går i al sin enkelthed ud på, at du låner dine penge ud og får dem tilbage med renter. Du låner dem dog ikke ud til en enkelt person, men stiller dem til rådighed gennem en platform, sammen med en masse andre mennesker.

Virksomheden, der står bag crowdlending platformen, udlåner nu pengene til privatpersoner og virksomheder. Altså er det privatpersoner (og evt. virksomheder) der låner penge ud i stedet for banker.

De udlånte penge kan gå til alt fra store virksomhedslån til private forbrugslån. Crowdlending platformen står for alt det praktiske, du skal blot stille dine penge til rådighed.

Tjen penge på lån – hvordan gør jeg?

For at komme i gang med at tjene penge på lån, skal du først oprette dig på en crowdlending platform. Du kan se en oversigt over de mest populære platforme her:

Mintos - Tjen penge på lån
 • Afkast på over 12%
 • Brugervenlig
 • Stabil
 • Invester fra 10 euro

Opret en gratis konto hos Mintos her og få en tilmeldingsbonus

Fast Invest - Tjen penge på lån
 • Afkast på op til 18%
 • Brugervenlig
 • Innovativ platform

Opret en gratis konto hos Fast Invest her

Disse platforme er meget brugervenlige. Du behøver ingen stor viden om investering eller crowdlending, før du går i gang. Når du har oprettet en konto, skal du følge vejledningen og overføre penge til kontoen.

Når du har overført penge til kontoen, er du klar til at investere dem. Du kan enten vælge selve at vælge, hvordan dine lån skal udlånes, eller bruge platformens auto invest funktion. Jeg vil anbefale sidst nævnte. Med en autoinvest funktion vælger du hvilke lånekriterier, dine penge skal investeres i. F.eks. kan du vælge lånetyper, lande og lånetid.

Når din auto invest strategi er oprettet bliver dine penge automatisk investeret. Som noget ekstra smart kan du vælge at dine renter automatisk skal reinvesteres. Dermed kan du bruge en crowdlending platform, som en smart opsparing, der hele tiden vokser.

Risiko ved crowdlending

Når du investere dine penge i crowdlending, løber du en risiko for at tabe dem. Dette gør du med alle typer af investeringer, så jeg vil altid anbefale kun at investere værdier, som du kan tåle at tabe.

Når du investerer i crowdlending, vil jeg anbefale dig kun at investere i lån med buy back garanti. De fleste store platforme tilbyder denne sikkerhed. Hvis du investerer i et lån med buyback garanti og låntager kommer bagud med betalingen, vil lånet blive tilbagekøbt af lånevirksomheden, som herefter selv står for at inddrive lånet. Dermed mister du ikke din investering, men kun de renter, du kunne have fået.

Invester i lån ved hjælp af crowdlending

Hvis du har et beløb, som du gerne vil have investeret, vil jeg altid anbefale dig at sprede din investering for at minimere tab. Dette kan du eksempelvis gøre ved at investere en del af dem i crowdlending. Dette er en nem måde, hvorpå du kan tjene penge på lån.

Jeg har selv investeret i flere store crowdlending platforme. Der er flere og flere, der er ved at få øjnene op for muligheden for at investere i lån. Grunden er simpel: Det kræver typisk ikke ret meget for at komme i gang, og platformene er meget brugervenlige. Altså kan alle være med.

Mintos - Tjen penge på lån
 • Afkast på over 12%
 • Brugervenlig
 • Stabil
 • Invester fra 10 euro

Opret en gratis konto hos Mintos her og få en tilmeldingsbonus

Fast Invest - Tjen penge på lån
 • Afkast på op til 18%
 • Brugervenlig
 • Innovativ platform

Opret en gratis konto hos Fast Invest her

Hvis du er interesseret i andre investeringsmuligheder, kan du også læse om muligheden for at investere i fast ejendom, eller blot læse om hvordan du tjener lidt ekstra lommepenge på internettet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*