Bulkestate – anmeldelse og erfaringer

Bulkestate er både en crowdlending platform og en crowdfunding platform, der giver dig mulighed for nemt at investere dine penge i ejendomsprojekter og i ejendomme til udlejning, videresalg eller til personligt brug.

Platformen byder på nogle gode investeringsmuligheder, som du kan blive klogere på her.

Hvem er Bulkestate?

Bulkestate er en ejendoms crowdlending og crowdfunding platform, der har base i Estland. Platformen har fokus på ejendomsprojekter og giver dig mulighed for at tjene penge ved netop enten at investere i lån til ejendomsprojekter eller investere direkte i fast ejendom.

Bulkestate er en virksomhed med vokseværk og folkene bag har stor erfaring indenfor ejendomsprojekter. Der bliver gjort meget ud af sikkerheden bag projekterne, hvilken minimere risikoen ved en eventuel investering.

Eksempler på ejendomsprojekter, som er blevet finansieret gennem Bulkestate.

Tilmeld Bulkestate

Her er en lille tringuide, så du hurtigt kan komme i gang med at investere i fast ejendom. Det er hurtigt og gratis at tilmelde sig.

 1. Gå ind på Bulkestates hjemmeside
 2. Klik på Register
 3. Vælg om du vil investere som privatperson eller for en virksomhed
 4. Vælg om du vil logge ind med din Facebook konto, din Google konto eller om du vil oprette en ny konto med din e-mail
 5. Indtast dine informationer

Når du efterfølgende har identificeret dig, er du klar til at investere i crowdlending og crowdfunding.

Hvordan investerer jeg i Bulkestate?

Som allerede nævnt, så udbyder Bulkestate to funktioner, som du kan investere igennem. Jeg gennemgår begge to her:

Crowdlending hos Bulkestate

Hvis du er i tvivl om hvad Crowdlending er, kan du læse mere om det her.

Hos Bulkestate kan du investere i lån til ejendomsprojekter, og få dine penge tilbage med renter, når projektet er blevet realiseret. Det tager typisk omkring et år at realisere et ejedomsprojekt og der kan her være tale om alt fra nybyggede ejendomme til renovering af ældre bygninger.

Det er muligt at investere fra 50 euro, så de fleste kan være med.

Efter at have oprettet din profil, kan du ved at klikke på Invest øverst på siden, se en oversigt over aktuelle ejendomsprojekter. Under hvert projekt, kan du læse hvad lånet skal bruges til, hvor højt et afkast du kan få og løbetiden på lånet. Du kan få en rente på op til 15%, hvilket må siges at kunne gøre de fleste tilfredse.

Auto Invest funktion

Hvis du ikke er interesseret i informationerne om de enkelte lån, men hellere vil have investeret dine lån nemt og hurtigt, så kan du gøre brug af Bulkestates Auto Invest funktion.

Auto Invest funktionen er nem at sætte op og går i alt sin enkelthed ud på at du opsætter en række simple kriterier for, hvilke lån du vil investere i og så bliver dine penge investeret automatisk.

Jeg bruger Auto Invest funktionen på de fleste crowdlending platforme, da den sørger for at dine penge bliver investeret bedst muligt ud fra dine kriterier og jeg derfor ikke skal bruge tid på at holde øje med investeringerne. Ulempen ved Bulkestates Auto Invest funktion, er mængden at åbne projekter. Der er ikke så mange at vælge imellem og derfor er der ganske enkelt ikke de store fordele ved at bruge funktionen.

Vælg hvor meget du vil investere per lån, hvilken rente du minimum vil have i afkast og hvor lang løbetiden på lånene må være. Så er du automatisk i gang med din crowdlending investering i fast ejendom.

Crowdfunding hos Bulkestate

Den anden måde, hvorpå du kan investere gennem Bulkestate er ved at crowdfunde ejendomsinvesteringer, hvilket du gør under Group Buying.

I stedet for at låne penge ud, som du gør med crowdlending, køber du en del af en ejendom, som så eksempelvis kan lejes ud eller sælges med en gevinst. På denne måde kan du få en løbende indtægt. Dette er en meget spændende mulighed, som det er værd at holde øje med.

Jeg har endnu selv kun investeret i crowdlending hos Bulkestate, men overvejer at gå ind i crowdfunding, da jeg her ser et stort potentiale.

Ejendommene som du kan investere i gennem Group Buying funktionen, købes med et stor rabat i forhold til markedsprisen, så der er altså gode muligheder for at gøre en god handel.

Risikovurdering

Der er altid en risiko, når man invester sine penge og det er der naturligvis også, når du investerer i crowdlending og crowdfunding. Historisk set er byggeprojekter et af de områder, hvor der er mange penge at tjene, når det går godt, men det er også et af de områder, der bliver hårdt ramt under økonomiske kriser.

Bulkestate har ikke en Buyback garanti ligesom mange andre crowdlending platforme, men da ejendommene, som du kan investere i typisk har en lav belåning og da Bulkestate historisk set har formået at få mange ejedomsprojekter realiseret, viser det, at der er nogle kompetente kræfter bag, som jeg godt tør satse en del af min portefølje på.

Fordele og ulemper

Der er mange måder, hvorpå du kan pleje din formue. Her er en lille oversigt over fordelene og ulemperne ved at vælge Bulkestate:

Fordele

 • Højt afkast
 • Nemt, hvis du vil investere i fast ejendom og byggeprojekter
 • Kompetent ledelse, der kender markedet
 • God information om de aktive projekter

Ulemper

 • Der er ikke så mange aktive projekter
 • Din investering er låst i en længere periode

Min erfaring med Bulkestate

Jeg har tidligt vurderet at Bulkestate er en platform med et stort potentiale og selvom, der i skrivende stund kun er få projekter, som du kan investere i, er det til gengæld projekter, hvor du kan få et flot afkast. De penge, som jeg selv har investeret i platformen, har et afkast på over 15%, så jeg er godt tilfreds.

Jeg har indtil videre kun investeret gennem crowdlending og jeg har kun investeret en mindre del af min portefølje i hvert projekt for at få den størst mulige risikospredning. Hvis der kommer flere projekter i fremtiden, så regner jeg dog med også at prøve deres Group Buying funktion og selv investere i fast ejendom.

De ejendomsprojekter, som du kan investere i gennem Bulkestate befinder sig typisk i Østeuropa og det er min vurdering, at der her er et kæmpe uudnyttet potentiale, med gode muligheder for formuepleje.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*