Lenndy Crowdlending – anmeldelse og erfaringer

Lenndy blev lanceret i 2017 og jeg har investeret et mindre beløb gennem deres crowdlending platform, for at se deres potentiale.

Hvem er Lenndy?

Lenndy er en forholdsvis ny Crowdlending platform, der har hovedsæde i Letland.

Læs mere om hvad Crowdlending er her

Platformen udbyder lån fra tre forskellige lånudbydere og har i skrivende stund formidlet lån for mere end 34 millioner euro. De har en gennemsnitlig rente på omkring 12%, hvilket må siges at være et godt afkast og de tilbyder lån med en buyback garanti.

Opret en konto hos Lenndy

Det er nemt at oprette en konto hos Lenndy og for at gøre det endnu nemmere har jeg her lavet en lille tringuide, så du hurtigt kan komme i gang:

  1. Gå ind på Lenndys hjemmeside
  2. Klik på BEGIN INVESTING
  3. Indtast dine informationer
  4. Verificer din e-mail adresse ved at klikke på linket i din inbox
  5. Du er nu klar til at investere gennem platformen

Min erfaring med Lenndy

Selvom Lenndy er en relativt ny spiller på crowdlending markedet, så synes jeg de har en interessant platform med stort potentiale. Det er nemt at komme i gang med at investere og med en gennemsnitsrente på ca. 12%, så er der gode muligheder for en god investering.

Selvfølgelig er der altid en risiko med investeringer og det er der også indenfor Crowdlending. Derfor foretrækker jeg at investere i lån med en buyback garanti, hvilket Lenndy også tilbyder. Du skal dog være opmærksom på, at det ikke er alle deres lån, der har en sådan garanti.

En buyback garanti går i al sin enkelthed ud på at låneudbyderen køber lånet af dig, hvis låntager kommer bagud med betalingen. Du er selvfølgelig ikke sikret mod eksempelvis låneudbyderes konkurs, men det er stadig en væsentlig sikkerhed at have, der er med til at sænke risikoen betydeligt.

Lenndy har en auto invest funktion, som jeg er meget glad for. Den er nem at sætte op, og når den først kører, så bliver dine penge investeret og reinvesteret automatisk ud fra dine fastsatte kriterier. Husk at sætte buyback funktionen til Yes, hvis du ønsker at gøre brug af den. Renten vil være lidt lavere, men til gengæld vil risikoen også være lavere.

Det er min mening at Lenndy er en spændende Crowdlending platform med stort potentiale og jeg forventer at investere mere i den i fremtiden.

1 Trackback / Pingback

  1. Crowdlending og Crowdfunding med bonus » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*