Ejendomsinvestering for begyndere

Har du overvejet at investere dine penge i fast ejendom, eller vil du bare se hvad mulighederne er indenfor ejendomsinvestering?

Der er flere måder hvorpå du kan investere dine penge indenfor dette spændende marked og jeg har her lavet en begynderguide til ejendomsinvestering, så du kan blive klogere på de mange muligheder.

Kom nemt i gang med Crowdfunding

Først vil jeg se lidt på crowdfunding, der er relativt nyt på det danske marked, men som internationalt er blevet meget populært. Herhjemme er mange ved at få øjnene op for denne nemme metode at investere i fast ejendom på.

Crowdfunding er godt til dig, der enten ikke har likvide midler nok til selv at købe en ejendom eller bare gerne vil have spredt dine investeringer, for at mindste risikoen for tab.

Men hvad er så crowdfunding? Når du investere i ejendomme gennem crowdfunding går du sammen med mange andre investorer om at investere i en ejendom. Du investerer altså i en andel, sammen med alle de andre, og kan på den måde sprede dine investeringer over flere projekter, som komme i gang for et mindre beløb.

For at komme i gang skal du tilmelde dig en crowdfunding platform, som står for alt det praktiske. Her vælger du blot ejendomsprojekter, som du er interesseret i og så står folkene for platformen for alt det praktiske. Det eneste du skal gøre, er at oprette en konto overføre nogle penge og vente på et afkast.

Når du investerer i en ejendom gennem crowdfunding, kan det både være for at få en løbende indtægt i form af husleje, eller for at istandsætte og videresælge ejendommen. Hvis du vil ud af din investering før projektet er fuldført, kan du flere steder vælge at videresælge din andel på en sekundær handelsplads.

Der er mange fordele ved at investere i fast ejendom gennem crowdfunding, og jeg har selv valgt at investere gennem flere crowdfunding platforme med stor succes.

I stedet for at investere i selve ejendommene, har du også mulighed for at investere i lån til ejendomsprojekter gennem crowdlending platforme, som du kan læse meget mere om her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*