The Many erfaringer – crowdfunding af vedvarende energi og ejendomme

The Many (tidligere Brickshare) er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i crowdfunding af ejendomme, solenergi og vindenergi. Jeg startede ud med at investere i ejendomme med Brickshare og efter at platformen har udvidet til også at omfatte investering i vedvarende energi, er det i mine øjne blevet endnu mere attraktivt. Du kan læse om mine The Many erfaringer her.

Hvad er The Many og crowdfunding?

The Many er en dansk virksomhed, som giver dig mulighed for at investere i ejendomme, solenergi og vindenergi gennem crowdfunding.

Men hvad er så crowdfunding? Når du investerer i crowdfunding går du sammen med en masse andre mennesker og investerer. Faktisk kan du hos The Many investerer fra kun 5.000 kr. Når du investerer i crowdfunding gennem The Many, køber du en andel i et projekt. For at gøre det nemt at forstå har jeg lavet følgende to eksempler:

Eksempel på crowdfunding af ejendom

Ejendomsinvestering er historisk set, noget som mange mennesker har tjent mange penge på, men det kan godt være uoverskueligt at komme i gang. Dette har crowdfunding gjort nemt.

Når du har oprettet en gratis konto hos The Many, kan du investere i et valgfrit ejendomsprojekt. Du kan eksempelvis investere 10.000 kr og dermed købe en andel i en ejendom. Når projektet er realiseret, får du løbende andel i lejeindtægterne svarende til din investerede andel. Samtidig kan du få en gevinst i og med ejendommen sandsynligvis vil stige i værdi over tid.

The Many erfaringer
I skrivende stund kan du eksempelvis investere i disse to projekter i København og Århus.

Det smarte ved The Many er at de står for alt det praktiske. Du skal blot vælge et projekt, overføre dine penge og så vil du løbende få udbetalt din andel af overskuddet.

I forhold til mine egne The Many erfaringer, har jeg kun erfaringer med crowdfunding af ejendomme, og dette virker upåklageligt. Jeg anser det som en stabil investering, som jeg forventer vil give et pænt afkast mange år frem i tiden.

Eksempel på crowdfunding af vedvarende energi

De fleste er enige om at vedvarende energikilder er fremtiden og efter at The Many har udvidet deres muligheder til også at investere i solenergi og vindenergi, kan du fra kun 5.000 kr investere i de nye muligheder.

Ligesom med crowdfunding af ejendomme, så står The Many for alt det praktiske. Du skal blot vælge et projekt, som du vil investere i. Det kan for eksempel være en vindmølle eller en solcellepark.

Når du har investeret i et projekt, ejer du en andel af dette og får løbende udbetalt din del af overskuddet, når eksempelvis din vindmølle producerer strøm, som bliver solgt videre.

Risiko ved crowdfunding

Alle former for investering har en risiko, og dette gør sig selvfølgelig også gældende for investering i crowdfunding. Du kan dog ikke tabe mere end du investerer. Når du investere i ejendomme, kan de tabe i værdi, eller det kan være svært at leje dem ud. Når du investerer i vedvarende energi, kender du ikke de fremtidige energi priser.

Personligt har jeg fuld tillid til The Many. Jeg har selv investeret i ejendomme gennem platformen og venter med spænding på at de også åbner op for investering i solenergi og vindenergi.

The Many erfaringer

Jeg har af to omgange investeret i The Many (der på daværende tidspunkt hed Brickshare). Begge mine investeringer er i ejendomme og jeg ser frem til at de skal give et godt og stabilt afkast i fremtiden.

Jeg har planer om at investere mere, når der åbnes for de nye projekter i vedvarende energi, da jeg netop anser disse projekter for at være fremtidssikrede investeringer.

The Many er en stabil dansk virksomhed med stort fremtidigt potentiale. Der er i skrivende stund flere ejendomsprojekter, som du kan investere i og der er flere på vej. Det er imponerende nemt at investere gennem platformen, og når først du har gennemført din investering, skal du ikke gøre andet end at modtage dine afkast. Det er dejligt nemt.

Du kan også læse om ejendomsinvestering gennem crowdfunding i udlandet her.

1 Trackback / Pingback

  1. Brickshare - anmeldelse og erfaringer » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*