iFunded erfaringer 2020 – Læs her før du investerer

iFunded erfaringer: Det tyske boligmarked byder på nogle gode investeringsmuligheder og det er nemt at komme i gang ved hjælp af crowdfunding. Du kan her læse mere om, hvordan du kan investere fra kun 500 euro.

Invester i det tyske ejendomsmarked

Historisk set har det tyske ejendomsmarked været fyldt med gyldne muligheder for solide investeringer og er det stadig. Ejendomspriserne stiger især i de store byer, så det kan være fornuftigt at se på projekter her, til din næste investering.

Hvis du ikke selv vil ud at finde ejendomme at investere i, men vil lade andre stå for det praktiske, er crowdlending en god mulighed.

I denne artikel kan du læse mere om den tyske crowdlending platform iFunded, der giver dig mulighed for at investere i det tyske ejendomsmarked fra kun 500 euro.

Hvad er crowdlending?

Crowdlending (også kendt som peer to peer lån) er en investeringsform, der i al sin enkelhed giver enkeltpersoner mulighed for at udlåne sine penge og få dem tilbage igen med renter.

Der findes flere typer af crowdlending platforme, hvor du kan stille dine midler til rådighed og typisk kan du få et afkast på omkring 12%. Nogle gange mere, alt efter hvor risikovillig du er.

Hvis du vælger at investere gennem iFunded, investerer du ved at udlåne dine penge til ejendomsprojekter. Nu ejendomsprojektet er blevet realiseret får du det investerede beløb tilbage inklusiv et afkast på typisk 5-8%. Dette afkast er lavere end mange andre steder, men til gengæld er risikoen for at miste din investering også mindre, da det tyske ejendomsmarked anses for at være rimeligt stabilt.

Læs min artikel om de 3 bedste crowdlending platforme her

iFunded projekter

Opret en konto hos iFunded

Det smarte ved at investere gennem iFunded er, at det er utroligt nemt. Det er gratis at oprette en konto og de står for alt det praktiske.

For at oprette en gratis konto, skal du gøre følgende:

  1. Gå ind på iFundeds hjemmeside.
  2. Klik på Register i øverste højre hjørne.
  3. Indtast din e-mail adresse.
  4. Udfyld øvrige informationer.
  5. Verificer din e-mail og dit telefonnummer.
  6. Du skal nu verificere din identitet (dette er et lovkrav) og gøres ved at følge vejledningen på skærmen. Du skal bruge dit pas til dette.
  7. Du er nu klar til at vælge dit første ejendomsprojekt.

iFunded erfaringer

iFunded crowdlending platformen er et godt eksempel på en brugervenlig platform, der virker som den skal. Den er stabil og nem at komme i gang med.

Afkastet er forholdsvist lavt set i forhold til andre crowdlending platforme, men set i lyset af den lave risiko, mener jeg at iFunded tilbyder et godt supplement til dig, der gerne vil fordele dine investeringer mest muligt for at mindske risikoen for tab.

iFunded er en af de platforme, som jeg har et godt øje til og som jeg anser for en dejlig nem mulighed for at give et fremtidigt stabilt afkast.

Du kan også investere i ejendomme gennem crowdfunding.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*