De 3 bedste crowdlending platforme 2020

–> Se min guide til De 3 bedste crowdlending platforme 2021 her <–

Hvilken crowdlending platform, skal du vælge? Crowdlending og peer to peer lån bliver mere og mere populære, og i takt med at populariteten stiger, bliver der etableret flere crowdlending platforme.

Jeg har investeret i en del både nye og gamle crowdlending platforme. Hvor mange af platformene umiddelbart kan se ens ud, er der dog flere forskelle på dem.

Du skal overveje kriterier som sikkerhed, risikovillighed og forventet afkast. Jeg guider dig her til de, efter min mening, tre bedste crowdlending platforme i 2020.

1. Mintos – nok den bedste crowdlending platform 2020

Mintos

Mintos er en veletableret crowdlending platform. Platformen er den største i Europa og også en af verdens største i og med der er investeret over 5.000.000.000 euro af over 284.000 investorer gennem platformen.

Mintos er den crowdlending platform, som jeg først investerede i og jeg har stadig en væsentlig del af min crowdlending portefølje her. Platformen er imponerende nem at give sig i kast med. Selve tilmeldingsdelen er nem, men også selve platformen er meget brugervenlig.

Virksomheden har gennem flere år bevist, at de har en forretningsmodel der virker. De leverer et flot overskud og har løbende investeret i teknologier, som kommer brugerne til gode. Det er især vigtigt for mig som investor, at jeg stoler på virksomheden. Derfor er Mintos også et godt valg, da de netop har bevist, at de har en rentabel model.

Når du tilmelder dig Mintos, kan du forvente et afkast på ca. 12%. Derudover har crowdlending platformen en buyback garanti og en auto invest funktion. For at gøre det ekstra nemt at følge med i dine investeringer, kan du også vælge at downloade deres app.

Du kan læse min fulde anmeldelse af Mintos her, eller tilmelde dig direkte via nedenstående link.

2. Fast Invest – en moderne crowdlending platform med højt afkast

Fast Invest

Fast Invest blev etableret i 2015 og har siden udviklet sig til at blive en af de mest stabile crowdlending platforme i Europa. Den minder meget om Mintos, og har også bevist at virksomheden bag har en rentabel forretningsmodel. Dette er naturligvis vigtigt, da dine investerede midler kun er så sikker, som den virksomhed, som du investerer gennem.

Fast Invest er en brugervenlig crowdlending platform, som minder en del om Mintos. De har dog et forventet afkast på op til 16% (men forvent 14%), hvilket er i den høje ende, når man sammenligner med andre crowdlending platforme.

De lån du kan investere i hos Fast Invest har en buyback garanti, hvilket betyder, at låneudbyderen køber lånet tilbage, hvis låntager ikke kan afdrage på det. Dette er en god sikkerhed at have som investor, og jeg vil anbefale dig kun at investere i crowdlending, der tilbyder denne garanti.

Fast Invests auto invest funktion, fungere fantastisk og den er nem at sætte op, så dine investerede midler kommer til at vokse stort set automatisk.

Du finder min fulde anmeldelse af Fast Invest crowdlending platformen her. Fast Invest er efter min vurdering en af de bedste crowdlending platforme i 2020. Du kan også tilmelde dig via nedenstående link og få en lille velkomstgave.

3. PeerBerry – ny platform med gode resultater

PeerBerry

Hvor både Mintos og Fast Invest er veletablerede crowdlending platforme, er selve platformen PeerBerry af nyere dato. Det er dog lånevirksomheden Aventus Group, der står bag platformen. De har stor erfaring indenfor lånebranchen siden 2009 og det er denne erfaring deres crowdlending platform bygger på.

PeerBerrys platform er brugervenlig og det er både nemt at tilmelde sig og at komme i gang med sin investering. Det forventede afkast er omkring 12% og du kan nemt investere gennem deres auto invest funktion, som jeg er glad for at bruge.

For at komme med på denne liste over de bedste crowdlending platforme i 2020, har det været at krav at platformene tilbød en buyback garanti på sine lån. Det gør PeerBerry naturligvis også. Garantien er selvfølgelig kun så sikker, som den der stiller den. Jeg tror dog på, at PeerBerry har en fornuftig forretningsmodel, og jeg har da også investeret en del af min portefølje igennem platformen med gode resultater.

Læs min fulde anmeldelse og erfaringer om PeerBerry her.

Tilmeld dig PeerBerry her.

7 Trackbacks / Pingbacks

  1. Crowdlending og Corona » InvestGuru » Nyheder » InvestGuru
  2. Aktionærfordele - ekstra fordele ved danske aktier » InvestGuru
  3. Seedrs - anmeldelse og erfaringer » InvestGuru
  4. Rendity - erfaringer med online ejendomsinvestering » InvestGuru
  5. Ember Fund - Kryptovaluta investeringsforening » InvestGuru
  6. Tjen penge på lån » InvestGuru
  7. iFunded erfaringer 2020 - Læs her før du investerer » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*