Kameo – anmeldelse og erfaringer

Kameo er en skandinavisk crowdlending og crowdfunding platform hvor du kan investere i lån til ejendomsprojekter. Netop investering i ejendomme er enormt populært for tiden og ved at oprette en konto hos Kameo, kan du selv nemt komme i gang med at investere i ejendomsprojekter.

I denne anmeldelse kan du læse mere om mine erfaringer med Kameo.

Hvad er Kameo?

Kameo har licens som betalingsinstitut fra det danske Finanstilsyn og er repræsenteret i Danmark, Norge og Sverige. Igennem Kameos platform kan du investere i ejendomsprojekter og virksomhedslån og få et højt afkast. De har en gemmensnitsrente på ca. 9,8% hvilket er udmærket, hvis man sammenligner med andre investeringsmuligheder, men forholdsvist lavt, hvis man sammenligner med Crowdlending platforme som Mintos og Fast Invest. Forskellen er dog også at du her investerer i bygge- og ejendomsprojekter og ikke i private lån.

Kameo har ambitioner om at blive Skandinaviens største crowdlending platform.

Sådan opretter du en konto hos Kameo

Det er enormt nemt at oprette en konto hos Kameo, du kan eventuelt følge denne lille tringuide til hvordan du hurtigt kommer i gang med at investere gennem platformen.

 1. Gå ind på deres hjemmeside og klik på Opret konto i øverste højre hjørne.
 2. Udfyld et kort spørgeskema, hvor du blandt andet skal svare på spørgsmål om indkomst og skat.
 3. Vælg om du vil investere i Danmark, Norge eller Sverige.
 4. Verificer din konto med NemID
 5. Du er nu klar til at investere i ejendomsprojekter.

Hvad kan man investere i og hvordan fungere det?

Når du først har oprettet en konto hos Kameo og er blevet godkendt er du klar til at investere i projekter. Her kommer Kameo store svaghed til udtryk ved at platformen i skrivende stund har et meget begrænset udvalg af projekter.

Kameo er dog en stabil virksomhed og de har ambitioner om at vækste fremadrettet og dermed få flere projekter ind fra både Danmark, Norge og Sverige.

Eksempler på projekter, som du kan investere i.

Du investerer ganske enkelt ved at vælge et interessant projekt, såsom ejendomsudviklingen fra ovenstående billede. Som du kan se giver denne investering et rente på 9%.

Du vælger selv hvor meget du vil investere i projekter, dog skal beløbet kunne deles med 500 kr, som er det mindste, som du kan investere.

Modsat eksempelvis Mintos og Fast Invest investerer du her i lån til enkelte større projekter og altså ikke i mange små lån.

Fordele og ulemper ved Kameo

Det er altid en god ide at kende til både fordelene og ulemperne ved en Crowdlending platform inden du investere i den. Jeg har her lavet en lille oversigt, så du nemt kan se hvilke styrker og svagheder Kameo har:

Fordele

 • Invester fra kun 500 kr, så alle kan være med
 • Gode informationer om lån, så du kan se hvad du investerer i
 • Kreditvurderinger af alle låntagere
 • Der tages pant i ejendom som sikkerhed for lånet
 • Nem og overskuelig platform
 • Dine penge står på en separat konto, og er dermed sikret, hvis Kameo går konkurs
 • Mulighed for at stille spørgsmål til låntager

Ulemper

 • Kun få investeringsmuligheder (forhåbentligt kommer der flere i fremtiden, mens Kameo vokser)
 • Relativ lav rente, med en gennemsnit på ca. 9,8%
 • Ingen Buyback garanti

Min erfaring med Kameo

Kameo er en spændende platform med stort potentiale. Alene det at den opererer i Skandinavien er et stort plus og det giver muligheden for at investere i et marked, som er geografisk tættere på os selv, end mange andre Crowdlending platforme.

Desværre har Kameo endnu ikke et stort udvalg af projekter, men det betyder ikke, at du ikke kan lave en god investering på platformen. Jeg vil blot anbefale dig kun at investere en del af dine tilgængelige midler her, så du er bedre sikret mod forandringer på markedet.

Jeg har fuld tillid til Kameo som Crowdlending platform og venter glædeligt på at der kommer nogle nye projekter, som jeg kan investere i.

Annonce: Tilmeld Kameo her, og se de aktuelle ejendomsprojekter

1 Trackback / Pingback

 1. Crowdlending og skat – sådan indberetter du korrekt – InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*