Reinvest24 – anmeldelse og erfaringer

Du kan blive ejendomsinvestor fra kun 100 euro, når du investerer i fast ejendom gennem Reinvest24. Reinvest24 er en crowdfunding platform, hvor du går sammen med andre investorer om at investere i en ejendom og derefter får du del i lejeindtægterne.

Dette er en utrolig nem måde at komme i gang med ejendomsinvestering på. Der er naturligvis både fordele og ulemper, ved at investere gennem crowdfunding og det vil jeg komme mere ind på i min anmeldelse, hvor du også vil kunne læse om mine erfaringer med Reinvest24s crowdfunding platform.

Hvad er Reinvest24 og crowdfunding?

Reinvest24 er en crowdfunding platform med hovedsæde i Estland. Platformen blev lanceret i 2018, men selvom den er relativt ny er holdet bag en gruppe garvede folk, med mange års erfaring indenfor ejendomsinvestering. Dette er vigtigt, da du ved at investere gennem deres platform, sætter din lid til de ejendomsprojekter som de finder.

Når du investerer i fast ejendom gennem en crowdfunding platform, går du sammen med en større gruppe investorer om at købe en ejendom, eller udvikle et ejendomsprojekt. Herefter kan du tjene penge på overskuddet ved udlejning, eller ved prisstigningen efter et eventuelt salg. Alle kan være med, da det er Reinvest24, der står for alt det praktiske og derfor skal du blot tænke på at udvælge interessante projekter.

Reinvest24 giver et godt overblik over hvert enkelt ejendomsprojekt, så du er godt informeret, når du skal beslutte, hvilket/hvilke projekt du vil investere i.

Rent praktisk kan man sige, at hvis en ejendom koster 150.000 euro og du investerer 200 euro i den, ejer du en andel svarende til 200 euro. Hvis ejendommen bliver udlejet, vil du få en tilsvarende andel af overskuddet fra lejen. Hvis bygningen bliver mere værd efter eksempelvis en renovering eller gennerelle prisstigninger, vil dine 200 euro også blive mere værd. Du kan i så fald vælge at videresælge dem og dermed få et overskud.

Foreløbigt er der investeret mere end 12 millioner euro gennem siden og udbetalt et overskud på mere end 4 millioner euro. Platformens gennemsnitlige afkast er i skrivende stund 14,6%. Dette afkast kan helt sikkert tilfredsstille de fleste investorer.

Sådan kommer du i gang med at investere i crowdfunding

Først kommer en lille tringuide til hvordan du nemt, hurtigt og gratis tilmelder dig Reinvest24? Hvis du tilmelder dig nu, kan du se hvilke aktuelle ejendomsprojekter, som du kan investere i.

 1. Klik på Join now i øverste højre hjørne på hjemmesiden
 2. Indtast dine informationer
 3. Klik på linket i din e-mail adresse for at verificere den
 4. Upload et billede af dit pas (dette er et lovkrav, når du vil investere dine penge)
 5. Overfør penge til Reinvest24
 6. Udvælg et projekt, som du vil investere i

Nedenstående kan du se et eksempel på aktuelle ejendomsprojekter, som du kan investere i. Når du klikker på et af projekterne, kan du læse meget mere det. Du kan se billeder fra stedet, følge med i udviklingen og se hvor meget du kan tjene, ved at investere i det.

Når du har udvalg en ejendom, som du vil investere i, skal du blot indtaste et beløb og så er du i gang. Reinvest24 står for alt det praktiske. Som med al investering løber du en risiko, når du investere dine penge, men du kan aldrig miste mere end det beløb, som du investerer gennem crowdfunding platformen, modsat hvis du selv stod for at købe en ejendom. Du er altså ikke ansvarlig for andet end dit eget indskud.

Du har bl.a. mulighed for at se en oversigt plan over ejendommen, samt mange andre informationer.

Hvor meget kan jeg tjene på crowdfunding?

Det er forskelligt hvad afkastet er på de forskellige projekter, men du kan forvente et afkast på omkring 14,6%, hvilket er langt højere end ved de fleste andre typer af investeringer.

Du tjener både penge hver måned ved at leje ejendommen ud sammen med dine medinvestorer og du kan tjene penge ved et eventuelt salg i fremtiden.

Hvis du vil sprede dine investeringer, vil jeg anbefale dig også at kigge på crowdlending, hvor du kan investere i forbrugslån.

Fordele og ulemper

Her kan du se, hvad jeg mener er fordelene og ulemperne ved at investere i crowdfunding platformen hos Reinvest24.

Fordele

 • Mulighed for et imponerende højt afkast
 • Gennemskuelig platform
 • Gode informationer om de enkelte projekter
 • Det er billigt at komme i gang
 • Du kan investere i fast ejendom uden at have erfaring
 • Du får både en fast månelig indtægt, samtidig med at din investering kan blive mere værd over tid
 • Solid erfaring indenfor ejendomsinvestering

Ulemper

 • Få ejendomme at vælge imellem
 • Ny platform

Min erfaring med Reinvest24

Reinvest24 er en ny spiller på et meget spændende marked og jeg håber, at der snart kommer nogle flere projekter at vælge imellem på deres platform. Med det sagt, så er de aktive projekter godt udvalgt og det er imponerende nemt at komme i gang, når du gerne vil forsøge dig som ejendomsinvestor.

Jeg har indtil videre kun investeret et mindre beløb, men såfremt der kommer flere projekter at vælge imellem, har jeg planer om at udvide min ejendomsportefølje hos Reinvest24 med flere ejendomme for at sprede mine investeringer.

Jeg har fuld tillid til holdet bag crowdfunding platformen og da der også er stillet sikkerhed med pant i ejendommen, som jeg investerer i, er jeg sikker på at det er en god investering, når jeg måler risiko op mod det høje afkast.

Reinvest24 er et godt sted at starte, hvis du vil investere i fast ejendom uden det store bøvl. Så jeg vil anbefale dig at oprette en konto og læse mere om de aktuelle ejendomsprojekter på crowdfunding platformen.

1 Trackback / Pingback

 1. Crowdlending og Crowdfunding med bonus » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*