Bondster erfaringer 2020

Bondster erfaringer: Jeg har taget et kig på crowdlending platformen Bondster, der tilbyder et årligt afkast på op til 15%. Her kan du blive klog på fordelene og ulemperne ved platformen.

Fordele og ulemper

Lad os starte ud med fordelene og ulemperne ved Bondster. Jeg vil efterfølgende skrive lidt mere uddybende om crowdlending platformen og fortælle om mine Bondster erfaringer.

Fordele

 • Årligt afkast på op til 15%
 • Mulighed for Buyback garanti
 • Mulighed for sikkerhed i form af ejendomme
 • Brugervenlig platform
 • Smart autoinvest funktion
 • Det er gratis at investere i euro

Ulemper

 • Intet sekundært marked
 • Ikke Buyback garanti på alle lån

Hvad er Bondster og crowdlending?

Bondster er en tjekkisk crowdlending platform, der blev etableret i 2017. Virksomheden har fået stablet en af Europas hurtigst voksende peer-to-peer platforme på benene.

Når du vil investere dine penge i crowdlending, investerer du i lån sammen med en masse andre investorer og får typisk et årligt afkast. Hos Bondster er dette afkast på op til 15%, hvilet er meget imponerende.

Der er et stort udvalg af lån, som du kan investere i hos Bondster og du kan se en oversigt over disse, når du har tilmeldt dig. Bemærk, at du kan investere i to valutaer: euro og tjekkisk koruna. Det er gratis at investere i euro, mens investering i koruna kommer med et gebyr på 1%.

Bondster erfaringer.
Eksempel på hvad du kan tjene på en investering hos Bondster.

Tilmelding til Bondster

Det er gratis at oprette en konto hos Bondster og du kommer nemt i gang ved at følge denne lille guide.

 1. Gå ind på Bondsters hjemmeside.
 2. Klik på ‘Register’.
 3. Indtast dine informationer.
 4. Klik på linket, der sendes til din e-mail for at bekræfte din tilmelding.
 5. Du er nu oprettet. Overfør penge til din Bondster konto og du er klar til at investere i.

To muligheder for at investere i lån

Når du har oprettet en gratis konto hos Bondster, er du klar til at investere i lån. Du kan enten vælge at gøre dette manuelt, eller bruge deres autoinvest funktion. Jeg bruger næsten altid selv autoinvest funktionen, men jeg vil her gennemgå begge muligheder.

Manuel investering

En af fordelene ved Bondster er deres store udvalg af lånemuligheder. Heldigvis har platformen en god søgefunktion, så det er nemt at finde frem til de lån, som du ser de største muligheder i.

Du kan f.eks. søge på valuta, lånetype og låneudbyder. Du kan klikke på de enkelte lån og få flere informationer. På den måde kan du dykke helt ned i din investering og udvælge de mest relevante lån.

Når du har fundet et spændende lån, klikker du på ‘Invest’ og godkender din investering.

Autoinvest

Hvis du ikke er interesseret i de enkelte lån og bare vil have, at det skal være nemt, kan du vælge at få dine investeringer til at vokse automatisk.

Når du vælger at investere gennem autoinvest funktionen, skal du oprette en række kriterier for lån, som du finder relevante. F.eks. valutatype, lånetype, løbetid og meget mere. Herefter udvælger en algoritme automatisk relevante lån og investerer dine penge i disse. Når udbyttet bliver udbetalt, kan autoinvest funktionen også reinvestere udbyttet, så dit samlede investerede beløb hele tiden vokser.

Både når det kommer til Bondster erfaringer og erfaringer generelt med crowdlending, så gør jeg næsten altid brug af autoinvest funktionen. Den er tidsbesparede og får investeringen til at vokse, mens den passer sig selv.

Risiko og garanti (Bondster erfaringer)

Det er gældende for alle typer af investeringer, at investeringen kan bliver mindre værd eller at du kan tabe din investering. Crowdlending er ingen undtagelse. Bondster har dog en række funktioner, som har til formål at nedsætte risikoen.

Mange af de lån, som du finder på platformen kommer med en buyback garant. Dette betyder at lånudbyderen køber lånet tilbage fra dig, hvis det bliver misligholdt, og selv står for det praktiske ved at skulle inddrive det udlånte beløb. Når du investerer i lån med en buyback garanti, er du altså sikret mod dårlige betalere og jeg anbefaler altid kun at investere i lån, der har en sådanne garanti.

En garanti er selvfølgelig kun så valid, som den der stiller den. Hvis en lånudbyder går konkurs, risikerer du at miste din investering. Bondster er dog meget restriktive i deres udvælgelsesproces, når det kommer til at finde låneudbydere til deres platform. Det er kun dem med en stabil økonomi, der kan udbyde lån gennem platformen.

Enkelte lån kan også komme med en sikkerhed i ejendomme, grunde eller køretøjer. Hvis du vælger at investere i disse lån, har du også en ekstra sikkerhed.

Bondster

Bondster erfaringer og konklusion

Der er efterhånden mange crowdlending platforme på markedet, og det kan godt betale sig, at se sig lidt for, inden du beslutter, hvor du vil investere.

Du kan f.eks. også læse om Mintos og Bondora, som jeg også varmt kan anbefale.

Når det kommer til Bondster, er det en crowdlending platform, som jeg har holdt lidt ekstra øje med, da de tilbyder muligheden for et imponerende højt afkast. Du skal du være opmærksom på, at hvis du investere i lån med de højeste renter, løber du også den højeste risiko. Personligt vil jeg anbefale at holde mig til de lidt lavere renter, og så gå efter lån med buyback garanti.

Bondster er en overskuelig og brugervenlig platform med et stort potentiale. Jeg kan sagtens forstå, hvorfor virksomheden er blevet så populær og jeg har også selv planer om at investere mere gennem platformen i fremtiden, da jeg tror der her er gode muligheder for en stabil vækst. Bare husk ikke at lade dig forblinde af de højeste procenter og gå efter lån med buyback garanti.

1 Trackback / Pingback

 1. Crowdlending og Crowdfunding med bonus » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*