Crowdlending og Covid-19 / Corona undersøgelse

Verdensøkonomien er under pres, og Covid-19 har naturligvis også indflydelse på crowdlending markedet. Enkelte crowdlending platforme kæmper for at overleve, mens de mere robuste ser nye muligheder.

Mintos, der nok er en af de største crowdlending platforme på markedet, ser ud til at være kommet godt igennem krisen. De har netop foretaget en stor undersøgelse hos deres mange investorer. Dette har de gjort for at få en fornemmelse af hvor crowdlending markedet bevæger sig hen. Jeg vil her dele nogle af hovedpunkterne fra denne undersøgelse.

Læs min fulde anmeldelse af Mintos crowdlending her

Størstedelen af investorerne ser positivt på fremtiden

Deltagerne i crowdlending undersøgelsen blev spurgt om hvordan de agerede i forhold de turbulente markedsforhold, som skyldes Covid-19 pandemien i forhold til alle typer af investeringer.

Du kan læse svarene her:

Spørgsmål om crowdlending og covid19 / Corona virus.

Af dette spørgsmål, kan det blandt andet ses, at en stor del af deltagerne har valgt at være proaktive. De har dermed investeret mere, da markedet faldt. Samtidig har en del valgt at pause deres aktiviteter og afvente situationen. Kun en mindre del har valgt helt at stoppe med at investere.

Hele 28% har valgt ikke at ændre deres investerings strategier. Dette viser et billede af, at der stadig er tiltro til markedet.

Deltagerne har også svaret på hvordan de har valgt at ændre deres investerings strategi:

Spørgsmål 2
Spørgsmål

Igen kan det ses at en stor del har valgt ikke at ændre deres strategi. Kun en lille del har valgt helt at stoppe med at investere.

Konklusion – crowdlending og covid-19

Efter at have læst hele Mintos undersøgelse (du kan læse det hele her) har jeg tiltro til at crowdlending platformen vil komme styrket igennem krisen. Investorerne ser stadig muligheder i at investere i crowdlending og Covid-19 har blot givet de stærkeste platforme mulighed for at bevist, at de er økonomisk robuste nok til at håndtere en krise af denne type.

Du kan læse mere om Mintos her.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*