Mintos erfaringer – læs min anmeldelse

Mintos er en ældre og stabil aktør på crowdlending markedet. Det er også den første platform, som jeg investerer i. De har base i Estland og er en af de største aktører på det europæiske marked. Sproget på platformen er på engelsk, men det må vi finde os i, da der ikke er nogen store danske crowdlending platforme.

Mintos kan prale af nogle imponerende tal. Disse er med til at gøre dem særligt attraktive. De har et gennemsnitligt afkast på over 12% og der er investeret over 2 milliarder euro gennem deres platform.

Læs min Mintos anmeldelse her og bliv klogere på hvorfor du skal investere i peer to peer lån gennem crowdlending platformen.

Hvem er Mintos?

Mintos er Europas største crowdlending platform og samtidig en af de største i verden. I og med crowdlending bliver mere og mere populært, bliver der også etableret flere og flere platforme, som du kan investere igennem. Mintos er dog en af de første platforme på markedet. De har siden deres etablering bevist, at de har en rentabel forretningsmodel.

Virksomheden bag Mintos kører med et flot overskud, hvilket især er vigtigt i krisetider, da det er dette overskud, der skal sikre virksomheden mod konkurs. En del af dette overskud bliver løbende investeret i nye teknologier, der kommer investorerne til gode.

Mintos - tilmelding og bonus

Fordele ved Mintos

Mintos er et godt sted at starte, når du vil forsøge dig med investeringer i crowdlending. Der er flere grunde til at det er min foretrukne platform og af disse kan nævnes følgende:

 • Buyback garanti
 • Nem, overskuelig og stabil platform
 • App til din smartphone
 • Højt afkast
 • Auto invest funktion

Hovedgrunden til at jeg startede ud med Mintos er deres buyback garanti. Denne formindsker risikoen for tab ved mine investeringer. Jeg har dog endnu ikke haft brug for den, men det er rart, at den er der og mine erfaringer indenfor investeringer og formuepleje har også lært mig, at det altid er en god ide at sikre sine penge, når det er muligt.

Buyback garanti betyder at lånevirksomheden, som står for at låne pengene ud, køber lånet tilbage, hvis låntageren kommer bagud med sine betalinger.

Tilmelding og opstart

Det er enormt nemt at oprette en konto hos Mintos. Du skal bare følge denne vejledning:

 1. Gå til forsiden og klik på Kom i gang
 2. Indtast din e-mail adresse
 3. Indtast resten af dine informationer

Efter du har tilmeldt dig skal du identificere dig, da dette er et krav for at du kan investere, samt en sikring mod bl.a. hvidvask. Du modtager en mail med et link i og skal blot følge vejledningen.

Du er nu klar til at overføre penge til din Mintos konto og investere dem i crowdlending.

Nem crowdlending med Auto Invest funktion

Mintos har en Auto Invest funktion, som i al sin enkelthed er en algoritme, der, som navnet antyder, automatisk investerer dine penge for dig. Du skal blot vælge én af tre risikoprofiler og så sørger Mintos Auto Invest for hele tiden at reinvestere dine penge, så din formue lige så stille vokser.

Jeg er meget glad for denne funktion. En Auto Invest funktion gør det nemt automatisk at forny sine investeringer, og jeg bruger den som regel, når det er muligt – også ved andre crowdlending platforme.

Læs min konklusion om mine Mintos erfaringer i næste afsnit.

Mintos auto-invest
Mintos tilbyder disse tre Auto Invest strategier, som du kan læse mere om efter du har tilmeldt dig på deres platform.

Mintos erfaringer og konklusion

Jeg er stor fan af Mintos og har fortsat tænkt mig at investere gennem dem. Muligheden for buyback garantien er en rar sikkerhed at have og du kan investere ned til 10 euro, så det behøver ikke at koste det store for at komme i gang.

Jeg har selv valgt at bruge deres Auto Invest funktion. Mine erfaringer med funktionen er, at den fungerer upåklageligt og så kan jeg jo bruge min tid på andre investeringer alt i mens Mintos kører af sig selv.

Hvis jeg kun skulle vælge én crowdlending platform at placere mine penge i ville det være Mintos. Platformen har en afprøvet forretningsstrategi, der virker og dermed er min investering forholdsvis sikker.

7 Trackbacks / Pingbacks

 1. De 3 bedste crowdlending platforme 2020 » InvestGuru
 2. Crowdlending og Corona » InvestGuru » Nyheder » InvestGuru
 3. Crowdlending og Covid-19 / Corona undersøgelse » InvestGuru
 4. Bondster erfaringer 2020 » InvestGuru Bondster erfaringer 2020
 5. Crowdlending og Crowdfunding med bonus » InvestGuru
 6. Crowdestor anmeldelse og erfaringer » InvestGuru
 7. De 3 bedste crowdlending platforme 2021 » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*