De 3 bedste crowdlending platforme 2021

De 3 bedste crowdlending platforme 2021 er vurderet efter sikkerhed, afkast og brugervenlighed. Efter et dramatisk år, hvor flere crowdlending platforme er gået konkurs er markedet blevet testet til det yderste. Dette har sorteret fårene fra bukkene, mens markedet, der tidligere har været stort set ureguleret også er ved at blive mere reguleret.

Covid-19 krisen har testet crowdlending platformenes forretningsmodeller, og flere har vist sig at være solide virksomheder. Da platformene samtidig står til at blive mere reguleret, er det nu forholdsvist sikkert, at investere i dem.

Bedste Crowdlending platforme 2021?

De crowdlending platforme, som jeg omtaler her, er alle nogle som jeg selv bruger, og som jeg har tillid til. De giver et solidt og højt afkast, og leverer samtidig en høj sikkerhed for din investering. Virksomhederne har alle bevist at de har en solid forretningsmodel, at de har kapital nok i ryggen til at klare økonomiske kriser og så har de alle en buyback garanti, som giver dig en ekstra sikkerhed.

Dette skal ikke anses som en direkte investeringsanbefaling, da jeg ikke kender din økonomi. Som med alle former for investering, er der altid en risiko. Du skal aldrig investere penge, som du ikke kan tåle at miste.

Mintos

Mintos

Hvis jeg kun kunne anbefale én platform, ville det være Mintos. Derfor er det også den jeg nævner først, på min liste over de bedste crowdlending platforme 2021.

Mintos har efterhånden været en del år på markedet. Der er investeret ca. 6 milliarder euro gennem platformen og de leverer et gennemsnitligt afkast på omkring 13%, hvilket er meget imponerende.

Mintos leverer en brugervenlig platform, så alle kan være med, og når du først er tilmeldt kan du investere fra kun 10 euro.

Mintos er en innovativ virksomhed, der hele tiden udvikler sig, hvilket kommer brugerne til gode. De giver en troværdig risikovurdering af din investering, og du vælger selv hvor risikovillig du er, når du opsætter hvordan dine penge skal investeres.

Læs min Mintos anmeldelse her

PeerBerry

PeerBerry - Bedste crowdlending platforme 2021

PeerBerry udspringer af Aventus Group, der selv er en stor låneudbyder. Dette ser jeg som et stort aktiv, da crowdlending platformen og låneudbyderen dermed fungerer enormt godt sammen. Det giver en ekstra sikkerhed til investorerne, når der ikke er en masse mindre låneudbydere, der kan gå konkurs.

PeerBerry har en stærk økonomi og er en af de platforme, der er kommet bedst igennem Covid-19 krisen. De tilbyder en rente på op til 12%, hvilket er retvisende såfremt du bruger deres auto-invest funktion, som jeg klart vil anbefale. Hvis du manuelt vil styre hvilke lån du investerer i er renten typisk lidt lavere.

Læs min PeerBerry anmeldelse her

Swaper

Swaper

Swaper er grundlagt i 2016 og bag virksomheden finder man Wandoo Finance Group. Siden opstarten er platformen vokset i et pænt tempo og ved at investere i forbrugslån gennem Swaper kan du tjene op til 14%. Dog vil de fleste ligge omkring 12%, hvilket jeg også selv gør. Dette må dog også siges at være et pænt flot afkast.

Lige siden jeg startede ud med at investere i crowdfunding gennem Swaper, har platformen leveret et flot og stabilt afkast på ca. 12% som jeg er godt tilfreds med. Swaper er kommet godt igennem Coronakrisen og har præsteret at udvikle sig til en stabil virksomhed, der tilbyder relativt sikre investeringsmuligheder.

Swaper leverer en brugervenlig oplevelse, de har en buyback garanti og de har en auto-invest funktion. Der er ganske enkelt kun gode ting at sige om platformen.

Læs min Swaper anmeldelse her

1 Trackback / Pingback

  1. De 3 bedste crowdlending platforme 2020 » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*