Property Partner – anmeldelse og erfaringer

Property Partner er en britisk crowdfunding platform, hvor du kan investere dine penge i fast ejendom. Der er flere forskellige typer af ejendomsprojekter, som det er muligt at investere i. Dit afkast kommer fra enten udlejning af ejendommen eller fra salget af den.

Crowdfunding er en god måde, hvorpå du kan investere i fast ejendom uden alt det praktiske. Property Partner har skabt en brugervenlig crowdfunding platform, der gør det nemt at investere og du kan være med fra 1,000£.

Her kan du læse min anmeldelse og blive klogere på mine erfaringer med Property Partner og deres crowdfunding platform.

Hvad er Property Partner?

Property Partner har base i England og står bag over 100 ejendomsprojekter, som er crowdfunded af over 10.000 investorer.

Før Brexit var de fleste ejendomme placeret i London, hvor investorer både lukrerede på de stigende ejendomspriser og en månedlig husleje. Efter Brexit har London imidlertid oplevet et faldt i ejendomspriserne. For at følge med i markedet har Propert Partner omlagt deres strategi. De fleste nye projekter er fordelt over en større del af landet og investorafkastet består af overskuddet af huslejen. Der er dog stadig mulighed for at tjene penge på investeringen, ved et fremtidigt salg af ejendommen.

Ved at investere i crowdfunding platformen, kan du forvente et afkast på 3-6% på udlejning og op til 4% på værdigforøgelsen ved et salg. Jeg vil gå mere i dybden med de forskellige indtjeningsmuligheder, når jeg gennemgår mine egne erfaringer med Property Partner.

Der er flere alternativer til Property Partner, hvis du vil investere i crowdfunding platforme.

Opret en konto og kom i gang med crowdfunding

For at komme i gang med at investere i ejendomme gennem crowdfunding, skal du først tilmelde dig Property Partner. Det kan du gøre ved at følge min guide:

  • Gå ind på Property Partners hjemmeside og klik på Sign Up i øverste højre hjørne
  • Indtast dine informationer
  • Indtast en pinkode
  • Vælg hvilken slags investor du er
  • Læs og godkend betingelserne
  • Overfør penge til din Property Partner konto, enten med bankoverførsel eller kreditkort
  • Vælg et projekt, som du vil investere i

Hvordan kan du tjene penge hos Property Partner?

Ved at investere i crowdfunding hos Property Partner er der flere måder, hvorpå du kan tjene dine penge. Dem vil jeg gennemgå her.

Eksempler på aktuelle ejendomsprojekter hos Property Partner.

Udlejning af ejendomme

Når du investerer i et ejendomsprojekt, kommer du til at eje en lille (eller stor) del af ejendommen. Du skal dog ikke bekymre dig om alt det praktiske. Det står Property Partner for. Når projektet er blevet realiseret vil ejendommen blive udlejet og du vil herefter hver måned få udbetalt din andel af huslejen fratrukket udgifter og gebyrer.

Dette kan du anse som en løbende indtægt, som har mulighed for at stige jo mere du investere gennem platformen.

Salg af fast ejendom

Når du investerer i en ejendom gennem crowdfunding platformen binder du dig for en periode på fem år. Hvert 5. år bliver ejendommen vurderet og investorerne skal herefter stemme om hvorvidt ejendommen skal sælges. Hvis den bliver solgt, får du din andel af salget inklusiv en eventuel gevinst.

I og med du ejer en andel af en ejendom, kan du dog også handle med selve andelen. Denne kan du sætte til salg på Property Partners sekundære marked, hvor andre interesserede kan overtage den.

Risiko ved investering i crowdfunding

Investering i fast ejendom vil altid være forbundet med en hvis risiko. Ejendomsmarkedet kan opleve store udsving i tider med økonomisk usikkerhed og huspriserne kan falde. Du ejer dog stadig den andel, som du nu engang har investeret i kan håbe på bedre tider, eller sælge den, hvis ejendommen mister i værdi.

Derfor vil jeg altid opfordre dig til at sprede dine investeringer og f.eks. opbygge en portefølje bestående af investeringer i både crowdfunding af ejendomsprojekter og i crowdlending. Du skal aldrig investere penge, som du ikke kan tåle at tabe.

Auto Invest med Property Partner

Du har til at starte med to muligheder, når du først har oprettet en konto. Du kan vælge selv at udvælge ejendomme og investere i disse, eller du kan oprette en Investment plan, som fungerer ligesom de Auto Invest funktioner, som de fleste crowdlending og crowdfunding platforme gør brug af.

Hvis du vælger at gøre brug af denne Auto Invest funktion, skal du blot vælge hvilken type investeringsstrategi, som passer bedst til dig. Din risikovillighed bedømmes ud fra hvor stor en del af dit forventede afkast, der skal komme fra lejeindtægter og hvor stor en del, der skal komme fra et eventuelt salg. Jo mere du satser på værdigstigning af ejendommen, jo større risiko løber du, men har til gengæld også mulighed for et større sammenlagt afkast.

Herefter står en smart algoritme for at investere dine penge mest hensigtsmæssigt. Generelt er jeg meget glad for denne funktion på andre platforme. Jeg har dog endnu ikke brugt den hos Property Partner, men vil helt sikkert overveje at gøre det i fremtiden, når jeg har udvidet mine andele af ejendomme.

Vælg din investeringstrategi.

Property Partner erfaring

Tidligere var det muligt at investere i ejendomme fra kun 250 pund, men Property Partner ændrede for nylig deres struktur, som tilgodeser dem, der her mere at investere. Jeg kan dog godt følge logikken i dette, da det letter administrationen og skaber et mere sikkert produkt. Når det kommer til stykket er det også begrænset hvor meget du får ud af en investering på 250 pund, når først gebyrerne og valutaomkostningerne er trukket fra, for ikke at tale om skat.

Jeg anser Property Partner som en solid virksomhed med stor erfaring i branchen, som jeg godt tør at satse en del af min portefølje på. Ejendomsinvestering er et spændende område og crowdfunding platformen gør det imponerende nemt at komme i gang.

En af de store fordele ved denne type af investering er den månedlige gevinst i form af overskuddet fra huslejen, som du får udbetalt. Hvis du udvider din portefølje, er der her gode muligheder for at få en attraktiv indtægt, som også mange crowdlending platforme tilbyder.

1 Trackback / Pingback

  1. Crowdlending og Crowdfunding med bonus » InvestGuru

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*